Tworzenie dataroomów i zarządzanie nimi
Tworzenie, przenoszenie i kopiowanie dataroomów, zarządzanie dostępem, wybór modelu, zmiana nazwy i usuwanie.
Jak utworzyć Dataroom
- 1
Przejdź do zakładki
Dataroomyna pasku nawigacyjnym. - 2
Przejdź do lokalizacji, w której chcesz utworzyć Dataroom.
- 3
Kliknij przycisk
Nowy Dataroomw prawym górnym rogu. - 4
Wprowadź nazwę dla Dataroom.
- 5
Pod
Prawa dostępuwybierz, czy dataroom ma być prywatny, czy udostępniony innym użytkownikom. - 6
Kliknij przycisk
Utwórz tutaj, aby utworzyć Dataroom w wybranej lokalizacji. - 7
Po przetworzeniu Dataroom będzie dostępny do użycia.
Jak przenieść Dataroom
- 1
Przejdź do zakładki
Dataroomyna pasku nawigacyjnym. - 2
Przejdź do lokalizacji dataroom(ów), które chcesz przenieść.
- 3
Wybierz jeden lub więcej dataroomów za pomocą kontrolek wyboru. Możesz wybrać wiele dataroomów jednocześnie do przeniesienia wsadowego.
- 4
Kliknij akcję przeniesienia (symbol strzałki) na jednym z wybranych dataroomów.
- 5
W oknie dialogowym przejdź do lokalizacji, do której chcesz przenieść dataroom(y).
- 6
Kliknij przycisk
Przenieś tutaj, aby przenieść wszystkie wybrane dataroomy do nowej lokalizacji.
Jak skopiować Dataroom
- 1
Przejdź do zakładki
Dataroomyna pasku nawigacyjnym i do lokalizacji dataroomu, który chcesz skopiować. - 2
Otwórz menu z trzema kropkami przy dataroomie i kliknij
Kopiuj. - 3
Wpisz nazwę kopii. Proponowana jest nazwa oryginału z dopiskiem
(kopia). - 4
W oknie dialogowym przejdź do lokalizacji, w której ma powstać kopia.
- 5
Kliknij przycisk
Kopiuj tutaj.

